❤ღڿڰۣڿڿڰۣڿღ❤


Pentru a ne completa unul pe celălalt cred / că ne-a fost dat să ne găsim / sunt un nimeni / dar vreau să fiu ceva pentru tine / tu nu vrei să fim?

Când unul suferă, îl doare și pe celălalt / nu pentru că am fi frați gemeni...

ci pentru că în simțire suntem îngemănați / de aceeși simțire.


══ ღೋ Suflet lângă suflet ღೋ ══

Lecții de viață

Omul nu se naște perfect ci cu șanse( și mâinile, picioarele,văzul, auzul primindu-le mai mult sau mai puțin în totalitate funcționabile....) însă bunătatea  sufletească e sincer de la început încrustată sau nu în interiorul său. Este ca o taină predestinată doar unora, care în ciuda  tuturor greutăților din viață nu uită să-l prețuiască pe aproapele său.

Fie că e orb, ciung, șchiop, surd sau fără posibilitate de a se deplasa independent, fiecare dintre noi are predestinată pe lume o jumătate. Acum depinde însă de fiecare în ce și în cine se regăsește pentru  a se simți împlinit. Dar nimeni nu are dreptul să nu permită cuiva, fie el bolnav, orb, ciung, șchiop, surd sau fără posibilitate de a se deplasa independent, să fie iubit. Tratat ca o persoană cu dizabilitate sufletească din cauza truplui. Mai degrabă handicapantNick Vujicic e să chinui pe cineva ținându-l nefericit decât lăsând iubirea să-l trateze. De aceea în lume chiar s-au întâmplat minuni în cazul chiar al unor boli terminale. Iar astfel lecții de viață  întâlnim peste tot!

                 Cel mai elocvent exemplu Nick Vujicic
 un om născut fără mâini și fără picioare- acum căsătorit
 cu o  minune de familie........plus carieră de succes și îndrumător în viată a multor destine!


                 ══ ღೋ  Suflet lângă suflet ღೋ ══ 

Un comentariu:

Suflet lângă Suflet spunea...

https://www.youtube.com/watch?v=r08NXRXBM4o Si un extraordinar exemplu de viață din România pe nume Costel Parnau și dumnealui cu dizabilitate gravă, neavânnd decât o mână, dar care își iubește copilul și soția dincolo de limita handicapului.Așadar există și în România ══ ღೋ Suflet lângă suflet ღೋ ══ în adevăratul send al cuvântului! Felicitările noastre doamnule Costel Parnau